GETTING MY παχυσαρκια θεραπεια TO WORK

Getting My παχυσαρκια θεραπεια To Work

Getting My παχυσαρκια θεραπεια To Work

Blog Article

Δοκιμάστε καθημερινά τροφές φτωχές σε λιπαρά όπως φρούτα, λαχανικά, άπαχα κρέατα

Τελευταία δεν έχω διάθεση, αισθάνομαι διαρκώς κουρασμένη, δεν μ’ ενδιαφέρει να βγω έξω για διασκέδαση, νιώθω μια ατονία από το πρωί που ξυπνάω... δεν έχω όρεξη να πάω για δουλειά. Τι έχω πάθει;» Το ερώτημα τίθεται όλο και περισσότερο στις μέρες μας στους ειδικούς.

Αποτελεί σοβαρή αιτία νοσηρότητας και θνητότητας, αντιπροσωπεύοντας σημαντικό πρόβλημα της δημόσιας υγείας σε ολ... Διαβάστε περισσότερα... Η αυξημένη αρτηριακή πίεση (υπέρταση) αποτελεί έναν από τους κυριότερους παράγοντες κινδύνου για τα καρδιαγγειακά νοσήματα... (έμφραγμα μυοκαρδίου, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, απόφραξη αρτηριών των κάτω άκρων και ορισμένες μορφές χρόνιας νεφροπάθε

Τα συμπτώματα αυτά σημαίνουν ότι λαμβάνεται μεγαλύτερη δοσολογία θυροξίνης από αυτή που είναι απαραίτητη.

πηγαινε σε γιατρο,μη το αμελησεις,μικρο παιδι εισαι,θαχεις προβλημα με την αναπτυξη σου! Διαβάστε περισσότερα... Η Φυσική Κατάσταση μέσα στο χρόνο

Ελλάδα «Σοκ» από το κόστος για την ανανέωση της άδειας οδήγησης - Ποιοι οδηγοί τραβούν τα μαλλιά τους

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κλινικά συμπτώματα του υποθυρεοειδισμού είναι η κούραση (η κούραση εμφανίζεται και στον υπερθυρεοειδισμό αλλά οφείλεται σε μυϊκή αδυναμία). Οι υποθυρεοειδικοί είναι συνήθως νωθροί, νωχελικοί, εμφανίζουν υπνηλία και «βαριούνται να πάρουν τα πόδια τους». Δεν αντέχουν το κρύο. Δεν παχαίνουν ανάλογα με το φαγητό που καταναλώνουν ή αντίθετα αδυνατίζουν.

Θρήνος στην ελληνική μουσική σκηνή – Πέθανε μια από τις τελευταίες αυθεντικές μορφές της ροκ

Η σημασία της πρόληψης στον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου

Στις περιπτώσεις που φταίει ο ίδιος ο θυρεοειδής τότε ο υποθυρεοειδισμός λέγεται πρωτογενής ενώ στις περιπτώσεις που φταίει η υπόφυση ή ο υποθάλαμος (δεν στέλνουν μήνυμα) λέγεται δευτερογενής.

Από τη στιγμή που τεκμηριώνεται η read more διάγνωση γίνεται διαχωρισμός του τύπου του σακχαρώδη διαβήτη.

Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού

Ο σακχαρώδης διαβήτης μπορεί να επηρεάσει πολλά όργανα και προκαλεί μεγάλη νοσηρότητα. Είναι η κύρια αιτία τύφλωσης των ενηλίκων, χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας και ακρωτηριασμών.

Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, θα βρείτε χρήσιμα άρθρα και βίντεο για το διαβήτη. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας πατώντας εδώ. 

Report this page